INFOBIRO: Publikacije
Sretko Kalinić: Ne želim da govorim o svojim vezama u hrvatskom kriminalnom miljeu

SEEbiz,

ZAGREB – Dok Sretko Kalinic u Zagrebu ceka da se razreše administrativna pitanja oko njegovog izrucenja Srbiji, u medijima se redaju razlicite price šta je do sada sve navodno ispricao policiji u nastojanju da ga ne izruce u Srbiju gde ga ceka izvršenje visoke zatvorske kazne zbog ucešca u atentatu na premijera Zorana Ðindica.

Sretko Kalinić: Ne želim da govorim o svojim vezama u hrvatskom kriminalnom miljeu

Autori: SEEbiz redakcija

Jucerašnji zagrebacki "Vjesnik“, medutim, iz svojih izvora tvrdi da su to uglavnom bile iskonstruisane novinske price i da Kalinic u stvari nije priznao policiji svoju umešanost u nijedno ubistvo, a kamoli da je pricao takve morbidne detalje o „mlevenju žrtava u mašini za meso“ i slicno. Kalinic je po ovom izvoru navodno u izjavi policiji u mnogim stvarima bio "vrlo taktican i uzdržan", a od policije je tražio dogovor o svojoj sudbini u zamenu za informacije o dogadajima koji i .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.