INFOBIRO: Publikacije
Zagrebačka burza: Dalekovod i INGRA dobitnici dana

SEEbiz,

ZAGREB - Uz iznadprosjecnih 18,4 milijuna kuna redovnog prometa, pozitivan trend se nastavlja, ulagaci nastavljaju kupovai Crobex je podignut i cetvrti dan za redom, za 0,62 posto, na 1.855,14 bodova. Ukupni promet dosegnuo je 103,4 milijuna kuna, jer su prvih šest najtrgovanijih izdanja ministarstva financija, no 4 dionice takoder su se kvalificirale u dnevni klub milijunaša.

Zagrebačka burza: Dalekovod i INGRA dobitnici dana

Autori: Ivan Hrstic - ivan.hrstic@seebiz.eu

Povod za današnji rast INGRA-e je usvojena odluka o produljenju dospijeca obveznica za 5 godina, cija je najava prije nekoliko dana bila pokretac katastrofalne lavine, a danas eto oznaka novog pocetka, što bi u prijevodu trebalo znaciti da tržište vjeruje da dionica ne može potonuti dublje no što je potonula prije cetiri dana, kad je bolno zagrebala na samo 22,99 kuna. No, pred dionicom je dug put oporavka. Na vrhu je dionica Hrvatskog Telekoma ZSE:HT-R-A, koja je uz ispodprosjecnih 2,5 milijuna .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.