INFOBIRO: Publikacije
Rajićeva PharmaS još u start-up fazi uvodi SAP-ova poslovna rješenja

SEEbiz,

ZAGREB - Rajiceva PharmaS i konzalting tvrtka b4b potpisali su ugovor o uvodenju SAP poslovnog sustava. Ugovor kojim je dogovoren proces implementacije informatickog sustava potpisali su Mato Catic, glavni direktor tvrtke b4b i Luka Rajic, vlasnik tvrtke PharmaS te Zdravka Kneževic, direktorica tvrtke PharmaS.

Rajićeva PharmaS još u start-up fazi uvodi SAP-ova poslovna rješenja

Autori: SEEbiz redakcija

„Uvodenje vrhunskog poslovnog sustava koji ce pružiti integrirano upravljanje i poslovanje korak je naprijed prema izgradnji moderne kompanije koja ce uspješno konkurirati i biti prepoznata i na tržištu regije.“ Kako se navodi, uvodenjem SAP poslovnog rješenja u start up fazi poslovanja, PharmaS ce osigurati cjelovito upravljanje poslovnim procesima i standardizaciju poslovne prakse od samog pocetka poslovanja. Stabilna tehnološka podloga omogucit ce najviše standarde poslovnih proce .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.