INFOBIRO: Publikacije
Ministarstvo: Matulović-Dropulić nije u sukobu interesa

SEEbiz,

ZAGREB - Ministarstvo zaštite okoliša, prostornog uredenja i graditeljstva u današnjem priopcenju istice "da ministrica Marina Matulovic Dropulic nije u sukobu interesa kao što se to mediji vrlo netocno navode u vijestima o protestima protiv gradnje kompleksa Cvjetni prolaz i rampe u Varšavskoj".

Ministarstvo: Matulović-Dropulić nije u sukobu interesa

Autori: SEEbiz redakcija

Priopcenjem, koje je potpisala glasnogovornica Kata Gojevic, to ministarstvo reagira na izjavu objavljenu u medijima da je "ministrica Marina Matulovic Dropulic u sukobu interesa s obzirom da posjeduje 0,9 posto dionica Instituta gradevinarstva Hrvatske - IGH (ZSE:IGH-R-A)". Istice se da ministrica Marina Matulovic Dropulic nije u sukobu interesa i podsjeca da je o tomu raspravljalo i saborsko Povjerenstvo o odlucivanju o sukobu interesa. Ministarstvo smatra da "izvikivanje imena ministrice Mari .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.