INFOBIRO: Publikacije
Prosvjednici grade zid pred vratima ministarstva graditeljstva i traže ostavku ministrice Matulović-Dropulić

SEEbiz,

ZAGREB - Nekoliko stotina prosvjednika okupilo se oko 19 sati na križanju Gunduliceve i Masarykove ulice, izražavajuci svoje nezadovoljstvo nastavkom gradnje u Varšavskoj ulici. Prosvjed je poceo uz bubnjeve i zvižduke, pred jakim policijskim snagama, no bez incidenata, osim što se Teodor Celakoski morao ispricati za ponašanje nekih pripadnika Bad Blue Boysa.

Prosvjednici grade zid pred vratima ministarstva graditeljstva i traže ostavku ministrice Matulović-Dropulić

Autori: SEEbiz redakcija

"Ministrica je u permanentnom sukobu interesa. Izdala je sve dozvole za projekt kojeg je izradila kompanija cija je dionicarka. Kaže da je sve po zakonu, a kakav je to zakon?" Prosvjednici zatim krecu Ulicom Ðure Deželica prema Trgu francuske republike, pred ministarstvo graditeljstva, najavljujuci da ce "zazidati zgradu ministarstva onako kako je ministrica Dropulic dozvolom za gradnju Horvatinciceva poslovnog centra zazidala prozore stanarima Ilice". Prosvjednici hodaju cestom, a jake policijs .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.