INFOBIRO: Publikacije
Radovan Karadžić Kosorici: Ustupite mi dokumentaciju i snimke sastanaka s Tuđmanom

SEEbiz,

DEN HAAG - Bivši predsjednik Republike Srpske Radovan Karadžic, kome se u Haškom tribunalu sudi za genocid i druge ratne zlocine na teritoriji BiH, pozvao je u ponedjeljak hrvatsku vladu da mu, ukoliko postoji, dozvoli pristup dokumentaciji i audio snimcima sastanaka s bivšim predsjednikom Hrvatske Franjom Tudmanom.

Radovan Karadžić Kosorici: Ustupite mi dokumentaciju i snimke sastanaka s Tuđmanom

Autori: SEEbiz redakcija

Traži i dokumente o sastancima premijera Valentica s predstavnicima Irana. U pismu Vladi Hrvatske po nalogu Tribunala Karadžic je precizirao da su mu za obranu potrebni i dokumenti o sastancima bivšeg premijera Valentica s predstavnicima Irana. Tribunal je od Karadžica zatražio prošloga tjedna da stupi u kontakt s Hrvatskom i do 10. kolovoza obavijesti sud da li tražena dokumentacija uopce postoji i u tom slucaju organizira pregled dokumentacije ili da obavijesti sud da odustaje od svog zahtjeva .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.