INFOBIRO: Publikacije
Cirkus Destetika: Glazbena paranoja Daniila Harmsa u riječkom HNK

SEEbiz,

RIJEKA - Premijera glazbene paranoje „Cirkus Destetika“ prema djelima Daniila Harmsa u režiji istaknutog makedonskog redatelja Aleksandra Popovskog te u izvedbi glumackog ansambla Hrvatske drame i gostiju, jedan je od središnjih dogadaja festivala „Rijecke ljetne noci“ koji se s velikim nestrpljenjem iscekuje, a o cemu svjedoce gotovo rasprodane ulaznice za svih sedam izvedbi.

Cirkus Destetika: Glazbena paranoja Daniila Harmsa u riječkom HNK

Autori: SEEbiz redakcija

Premijera „Cirkusa Destetike“ zakazana je za utorak, 20. srpnja u 21,30 sati na novootkirvenoj festivalskoj lokaciji, na plaži ex Park hotela. „Kao dijete bio sam panker, a glavni pankerski grad bio je Rijeka. I kad god bih pomislio na Rijeku, sjetio bih se punka i svega onog što on u sebi nosi, a to je svakako drukciji pogled na stvar. Kada je došlo vrijeme da radim ovdje pomislio sam, u tom kontekstu, kako moram odabrati za rad pankera u dramaturgiji. A nema veceg pankera od .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.