INFOBIRO: Publikacije
Štednja u Vaba d.d. banci premašila 700 milijuna kuna

SEEbiz,

VARAŽDIN – Vaba d.d. banka Varaždin jucerašnji je poslovni dan završila ostvarivši štednju gradana u iznosu vecem od 700 milijuna kuna, što u odnosu na kraj prošle godine predstavlja porast od 10,94 posto. Naime, kako navode, štednja je na dan 31.12.2009. godine iznosila 632.571,708 kuna, dok je s jucerašnjim danom dosegla iznos od 701.777,000 kuna.

Štednja u Vaba d.d. banci premašila 700 milijuna kuna

Autori: SEEbiz redakcija

U sedam mjeseci povecana je za 69 milijuna kuna. Produljena akcija kamatnih stopa za orocenu štednju. Kako kažu u Vabi, posebno su ponosni na kontinuirani rast štednje gradana usprkos sve vecoj krizi i sve lošijem životnom standardu gradana Hrvatske. U Vaba banci je produljena akcija kamatnih stopa za orocenu štednju u kunama i eurima do 31.8.2010 godine. Klijenti svoje depozite mogu orociti uz fiksnu ili promjenjivu kamatnu stopu uz mogucnost dodatnih stimulacija ukoliko se odluce na otvaranje .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.