INFOBIRO: Publikacije
Ništa ne može probuditi Zagrebačku burzu

SEEbiz,

ZAGREB - Uz 8,4 milijuna kuna redovnog prometa dionicama, Crobex nakon dva pozitivna dana završava u crvenom. Spušten je 0,14 posto, a vikend ce provesti na 1.843,54 boda. Cetiri od pet danas najlikvidnijih izdanja su ministarstva financija (ukupni promet dosegnuo je 21 milijun kuna), dok je samo jedna dionica ušla u dnevni klub milijunaša.

Ništa ne može probuditi Zagrebačku burzu

Autori: Ivan Hrstic - ivan.hrstic@seebiz.eu

Na dan kad je ministar Petar Cobankovic kao predsjednik Hrvatskog fonda za privatizaciju objavio da je vlada kapitulirala pred SN Holdingom te da ce Ostoji i društvu uz povrat vec uplacenog novca bez naplate prenijeti dionice LRH - tim dionicama uopce se nije trgovalo. Sezona poslovnih rezultata pocinje i na domacem tržištu, no, cini se malo vjerojatnim da bi koji podatak koji bi odtamo mogao stici imao potencijala dati neki snažniji i dugotrajnijij impuls za kupnju dionica. Domaci ulagaci danas .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.