INFOBIRO: Publikacije
Petar Čobanković: Država će SN Holdingu bez naknade prenijeti dionice LRH

SEEbiz,

ZAGREB - Država ce bez naknade SN Holdingu prenijeti 54,83 posto dionica Liburnia Riviera Hotela, kako bi riješila sve sporove koji su u tijeku izmedu SN Holdinga i Hrvatskog fonda za privatizaciju. HFP ce SN Holdingu isplatiti i 162,1 milijun kuna koliko je taj Holding uplatio nakon sporazuma iz 2005. koji nije realiziran, istaknuto je na sjednici Vlade.

Petar Čobanković: Država će SN Holdingu bez naknade prenijeti dionice LRH

Autori: SEEbiz redakcija

"Ovo je jedna od teških odluka ove vlade koje treba donijeti, odnosi se na razdoblje znatno prije ove vlade." "Ovo je jedna od teških odluka ove vlade koje treba donijeti, odnosi se na razdoblje znatno prije ove vlade, ali je i nešto što bi ovoj ili buducoj vladi moglo stvoriti izuzetno velike financijske troškove i probleme, pa predlažemo da stoga i rekao bih zbog manje štete prihvatimo sporazum", rekao je ministar poljoprivrede Petar Cobankovic koji je i predsjednik Upravnog odbora HFP-a. Vlad .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.