INFOBIRO: Publikacije
Jadranka Kosor: Ne znam da se HDZ-u plaćalo za poslove s HEP-om

SEEbiz,

ZAGREB - Premijerka Jadranka Kosor je u Luckom na novinarski upit kako komentira današnje pisanje nekih medija da je jedan poduzetnik izjavio Uskoku kako je placao HDZ-u da dobije poslove u HEP-u, odgovorila da i inace ne komentira novinske napise, ali ako je to istina i je li to istina, onda je i pitanje kako je to iz Uskoka, ili odkud vec, moglo doci u novine.

Jadranka Kosor: Ne znam da se HDZ-u plaćalo za poslove s HEP-om

Autori: SEEbiz redakcija

Samo nacelno, istaknula je, može reci da ne zna je li to tocno, je li se dogadalo i dogodilo, i o tome ne može govoriti, ali može reci da HDZ, što se tice financija, funkcionira iskljucivo prema hrvatskim zakonima i transparentno za sve gradane Hrvatske. - HDZ sredstva za svoj rad, kao i sve parlamentarne stranke, dobiva iz državnog proracuna, a ta su sredstva, podsjetila je, upravo na njezin prijedlog za sve stranke ove godine smanjena za deset posto, rekla je Kosor. Dodala je i da su u prošloj .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.