INFOBIRO: Publikacije
Rajko Grlić i Neka ostane među nama osvojili Veliku zlatnu arenu i još šest Zlatnih arena (2)

SEEbiz,

PULA - 57. festival igranog filma u Puli dijeli tek nekoliko sati od svecanog zatvaranja, a prije dodjele nagrada veceras u Areni od 21.30 na zakljucnoj novinskoj konferenciji objavljeni su svi laureati.Prije objave nagradenih okupljenima su se obratili ravnateljica Festivala Zdenka Viškovic-Vukic, umjetnicki ravnatelj Zlatko Vidackovic i državna tajnica Nina Obuljen.

Rajko Grlić i Neka ostane među nama osvojili Veliku zlatnu arenu i još šest Zlatnih arena (2)

Autori: SEEbiz redakcija

Prvi naslov 57. festivala igranog filma u Puli svakako je film Neka ostane medu nama Rajka Grlica koji je pored Velike zlatne Arene nagraden s još šest Zlatnih Arena, izmedu ostalog za najbolji film i najbolju režiju. Ravnateljica Zdenka Viškovic-Vukic naglasila je da smatra da je upravo ovo izdanje Festivala ono ogledno jer pored dobre organizacije ostvarene su i konacne pretpostavke za uspješne godine koje dolaze jer nakon otvaranja Kina Valli Festival je konacno dobio i svoje službene prostor .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.