INFOBIRO: Publikacije
Diego Maradona: Do smrti podržavam Huga Chaveza

SEEbiz,

CARACAS - Bivši nogometaš i još uvijek trener argentinske nogometne reprezentacije Diego Armando Maradona izjavio je u društvu predsjednika Huga Chaveza, i u prvom javnom pojavljivanju nakon povratka iz Južnoafricke Republike, da u Venecuelu nije došao tražiti posao, vec savjet socijalistickog lidera uoci sastanka koji ce se u ponedjeljak održati u Buenos Airesu, a na kojem ce se odlucivati o njegovoj profesionalnoj sudbini.

Diego Maradona: Do smrti podržavam Huga Chaveza

Autori: SEEbiz redakcija

"Došao sam do prijatelja Huga da od njega zatražim savjet. Kao što znate, u ponedjeljak imam sastanak s predsjednikom Federacije argentinskog nogometa Julijom Grondonom da vidimo hocu li nastaviti ili ne voditi naše momke do 2014.“ "Došao sam do prijatelja Huga da od njega zatražim savjet. Kao što znate, u ponedjeljak imam sastanak s predsjednikom Federacije argentinskog nogometa Julijom Grondonom da vidimo hocu li nastaviti ili ne voditi naše momke do 2014“, rekao je Maradona u drža .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.