INFOBIRO: Publikacije
Bavčar i Sušinski skrivali tragove preko Hrvata Emira Čašića

SEEbiz,

LJUBLJANA - Nastja Sušinski, nekadašnji vlasnik Micotrusta i predsjednik Uprave Maksima Holdinga koji je u poslu s prodajom Istrabenzovih dionica zaradio 7,3 milijuna eura i vecinu doznacio na racun Igora Bavcara u NLB-u neposredno nakon te transakcije u prosincu 2008. društvo je prodao hrvatskom državljaninu Emiru Cašicu, piše ljubljanski Dnevnik.

Bavčar i Sušinski skrivali tragove preko Hrvata Emira Čašića

Autori: SEEbiz redakcija

Da je Sušinski posao ocito želio završiti što prije govori i pismo o namjeri za sklapanje pogodbe o prodaji Microtrusta iz kolovoza 2008. Dogovor izmedu Sušinskog i Cašica ukljucivala je više uvjeta što jasno govori da je Sušinski želio prikiriti trag. Cašic koji za kupnju Microtrusta izdvojio 25 tisuca eura morao se obvezati, naime, da ce informacije o poslovanju društva prije dana potpisivanja sporazuma, strati tajnim. Jednako tako, medu clanovima je odluceno i o promjeni imena poduzeca koje s .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.