INFOBIRO: Publikacije
Darko Ostoja: Nismo dobili što smo očekivali, ali ovo je najbolje rješenje za sve

SEEbiz,

ZAGREB - Nakon više od deset godina sporova, cini mi se da je ova Vlada pokazala znanje i hrabrost riješiti tu situaciju nagodbom, koje su inace rijetke u Hrvatskoj, a najbolje su rješenje za sve ukljucene stranke, izjavio je za Hinu predsjednik Uprave SN Holdinga Darko Ostoja komentirajuci današnju odluku Vlade o prijenosu 54,83 posto dionica opatijske hotelske tvrtke Liburnia Riviera Hotela (LRH) na SN Holding.

Darko Ostoja: Nismo dobili što smo očekivali, ali ovo je najbolje rješenje za sve

Autori: SEEbiz redakcija

"Obje su strane u pregovorima za tu nagodbu morale popustiti kako bi se situacija razriješila i nagodba postigla." Na upit je li zadovoljan tom odlukom i jesu li time postigli sve što su ocekivali Ostoja je kazao da to "nije sve što su ocekivali, jer u tom slucaju to ne bila nagodba nego pobjeda". Ali, kako je dodao, obje su strane u pregovorima za tu nagodbu (SN Holding i HFP) morale popustiti kako bi se situacija razriješila i nagodba postigla. Ocekuje i da se Sporazum s HFP-om o razrješenju o .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.