INFOBIRO: Publikacije
Zvonimir Boban ipak prijavio sudar na moru

SEEbiz,

ZAGREB - Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture izvijestilo je da su bivši nogometni reprezentativac Zvonimir Boban i vlasnik ribarske brodice Nikola Jaša prijavili sudar dviju brodica u Virskom moru. Lucka ispostava Preko podnijet ce optužni prijedlog protiv oba vlasnika, odnosno voditelja brodice kako bi se u prekršajnom postupku utvrdile sve okolnosti te pomorske nezgode, navodi se u priopcenju.

Zvonimir Boban ipak prijavio sudar na moru

Autori: SEEbiz redakcija

Boban je napustio mjesto nezgode s isprikom da je u žurbi, s obecanjem da ce prijaviti nezgodu. U priopcenju se navodi da je do pomorske nezgode došlo u srijedu, 21. srpnja, oko 17 sati, kad su se u Virskom moru sudarile brodice "Mi tierra" u vlasništvu tvrtke Z.B. Šport d.o.o. i ribarske brodice 267 PR, u vlasništvu Nikole Jaše iz Kukljice. Pomorsku nezgodu jucer prijavio Nikola Jaša, kao i manju materijalnu štetu koja je nastala na pramcanom dijelu njegove brodice. Kako smo jucer izvijestili, .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.