INFOBIRO: Publikacije
Mirko Norac traži smanjenje kazne od 15 godina, a tražit će i uvjetni otpust

SEEbiz,

RIJEKA / ZAGREB - Norac je za zlocine na gospickom podrucju pravomocno osuden na 12, a za zlocine u Medackom džepu na šest godina. Te kazne nedavno objedinjene u maksimalnu kaznu od 15 godina, no, njegov branitelj smatra da je to nedovoljno, a najavio je da ce nakon odluke vrhovnog suda podnijeti i zahtjev za uvjetnim otpustom.

Mirko Norac traži smanjenje kazne od 15 godina, a tražit će i uvjetni otpust

Autori: SEEbiz redakcija

"Zatražio sam od vrhovnog suda da zbog niza olakotnih okolnosti utvrdenih tijekom dvaju sudenja smanji kaznu koju je nedavno objedinio rijecki Županijski sud." "Zatražio sam od Vrhovnog suda da zbog niza olakotnih okolnosti utvrdenih tijekom dvaju sudenja smanji kaznu koju je nedavno objedinio rijecki Županijski sud," potvrdio je Norcev branitelj Vlatko Nuic, "Problem je što rijecki županijski sud niti jednom rijecju nije obrazložio zašto je donio maksimalnu mogucu objedinjenu kaznu od 15 godina .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.