INFOBIRO: Publikacije
HFP: Za Modru Špilju T7 Vis d.o.o. nudi 2,6 milijuna kuna

SEEbiz,

ZAGREB - Varaždinski T7 VIS d.o.o. jedina je dostavio punudu Hrvatskom fondu za privatizaciju (HFP) na natjecaj za kupnju 42,59 dionica turisticko-ugostiteljske tvrtke Modra Špilja iz Komiže s otoka Visa nudeci za taj dionicki paket pocetnu traženu cijenu od 2,36 milijuna kuna, koju ce platiti uz uvjet da se Modroj Špilji jednokratno otpišu državna potraživanja.

HFP: Za Modru Špilju T7 Vis d.o.o. nudi 2,6 milijuna kuna

Autori: SEEbiz redakcija

Utvrdilo je to danas HFP-ovo Povjerenstvo za otvaranje ponuda po isteku roka za predaju ponuda na taj natjecaj. Prvobitni rok za predaju ponudu na taj natjecaj bio je 2. srpnja, ali je kasnije produljen do danas, do 14 sati. Pregledavši pristiglu ponudu HFP-ovo je Povjerenstvo utvrdilo da sadržava sve elemente sukladno natjecaju te da slijedi njena analiza. Osim cijene za 42,59 posto dionica Modre Špilje od 2,36 milijuna kuna (što je 30 posto nominalne vrijednosti tih dionica u državnom portfelj .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.