INFOBIRO: Publikacije
Leonard Cohen oduševio 10.000 u zagrebačkoj Areni

SEEbiz,

ZAGREB - Za ovu turneju možemo zahvaliti pokvarenoj knjigovotkinji i menadžerici koja je legendarnog pjesnika i trubadura ostavila bez centa u džepu i s dugovima i tako natjerala da se još jednom otisne u stvaranje fonda za lagodne umirovljenicke dane, te da se tako još jednom stasom i glasom ukaže svojim štovateljima širom svijeta.

Leonard Cohen oduševio 10.000 u zagrebačkoj Areni

Autori: SEEbiz redakcija

Za ovu turneju možemo zahvaliti samo pokvarenoj menadžerici koja je legendarnog trubadura ostavila bez centa u džepu. Zagrebacka Arena vjerojatno nije baš prvo mjesto koje biste odabrali za takav susret, poželjeli biste vjerojatno nešto komorniju atmosferu prikladniju repertoraru covjeka u crnom, no, onda bi karta morala biti još mnogo skuplja, a Cohen bi morao odraditi još koju turneju. Bez obzira na to, cini se da je dojam vecine da se Arena nije bila nikakva prepreka za uspostavljanje nužnog .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.