INFOBIRO: Publikacije
Stipe Mesić odustao od ljetovanja u državnoj rezidenciji

SEEbiz,

ZAGREB - Bivši predsjednik Stjepan Mesic odlucio je ljetni odmor provesti u vlastitom aranžmanu, a medijska nagadanja o mogucem korištenju državne rezidencije ma Hvaru smatra zlonamjernim dezinformacijama kojima se želi dovesti u pitanje njegov daljnji angažman na javnoj sceni, priopcio je danas Ured predsjednika.

Stipe Mesić odustao od ljetovanja u državnoj rezidenciji

Autori: SEEbiz redakcija

"S obzirom na cinjenicu da je odmor bivšeg predsjednika postao pitanje koje je koliko neprofesionalno, toliko i zlonamjerno politizirano, Mesic je odlucio provesti odmor u vlastitom aranžmanu, pri cemu ce, svakako, trošak osiguranja pasti na teret države", stoji u priopcenju. Ured bivšeg predsjednika je potvrdio da se Mesic svojedobno zanimao postoji li mogucnost da godišnji odmor provede u državnoj rezidenciji na Hvaru, pri cemu bi za korištenje objekta placao propisanu cijenu, kao što je, isti .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.