INFOBIRO: Publikacije
Grožnjan: Arhitektura u prvoj dekadi 21. stoljeća

SEEbiz,

GROŽNJAN - Od 7. do 15. kolovoza 2010. u Medunarodnom kulturnom centru Hrvatske glazbene mladeži (HGM) u Grožnjanu održat ce se tradicionalni medunarodni simpozij za Teoriju i oblikovanje u Digitalno doba s arhitektonskom/ multimedijalnom radionicom. Tema ovogodišnjeg simpozija je The First Decade: Architecture 2000-2010 (Prva dekada: Arhitektura 2000-2010.).

Grožnjan: Arhitektura u prvoj dekadi 21. stoljeća

Autori: SEEbiz redakcija

Jesmo li sposobni anticipirati arhitektonska okruženja za nadolazece zahtjeve koje nam postavlja naše društvo koje se brzo mijenja? Problematizirat ce se arhitektura desetljeca na izmaku, s pitanjima poput da li oznacava li ona pocetak ili kraj jedne ere? Hocemo li je pamtiti ili poželjeti brzo zaboraviti? Je li njezina ikonicka kicenost bila inspirativna ili obeshrabrujuca? Je li nagovijestila inventivna rješenja ili puku proliferaciju? Osim teorijskog dijela, održat ce se i prakticni na temu W .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.