INFOBIRO: Publikacije
Šest milijuna kuna za obnovu kninskog trga i spomenik Oluja ''95

SEEbiz,

Iako je obnova kninskog glavnog trga zapocela još 1997, a za njega su novac dali i zagrebacki prirezni obveznici, projekt bi trebao dobiti svoj monumentalni finale. Na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i 15. obljetnicu akcije Oluja, u Kninu ce se prikupljati novac za izgradnju spomenika u sjecanje na tu vojnu akciju te za uredenje Trga Ante Starcevica.

Šest milijuna kuna za obnovu kninskog trga i spomenik Oluja ''95

Autori: SEEbiz redakcija

Obnova kninskog glavnog trga zapocela još 1997., trebala bi dobiti svoj monumentalni finale. "Želja Grada Knina i branitelja je da Zvonimirov grad 5. kolovoza prikupi sredstva za izgradnju nacionalnog spomenika. Njega ce graditi mladi akademski kipar Petar Dolic iz Gospica te studio AP projekt iz Zagreba, cije je idejno rješenje vec odabrano", najavljuje mlada kninaska gradonacegradonacelnica Knina Josipa Rimac. "'Spomenik hrvatske pobjede Oluja 95 zamišljen je u obliku slova V, što simbolizira .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.