INFOBIRO: Publikacije
Počinje sa radom mreža "Gradske železnice": Zemun - Pančevo za 15 minuta

SEEbiz,

BEOGRAD - Beogradanima ce od 1. septembra na raspolaganju biti prva linija gradske železnice koja ce saobracati od Pancevackog mosta do Zemuna. Za vreme obnove Gazele bice odlicna alternativa za prelazak iz jednog u drugi deo grada, a posebnu pogodnost imace putnici koji za vožnju gradskim prevozom koriste markice, jer ce jedinstveni tarifni sistem važiti i na "šinama".

Počinje sa radom mreža "Gradske železnice": Zemun - Pančevo za 15 minuta

Autori: SEEbiz redakcija

U Sekretarijatu za saobracaj kažu da je rec o prvoj fazi projekta razvoja gradske železnice. Kompletno povezivanje prestonickih opština u mrežu "Gradske železnice" najavljeno je za 2014. Od Zemuna do Panceva saobracace se u intervalu od 15 minuta - objašnjavaju u Sekretarijatu. - Ovo je samo prvi korak kojim ce funkcionisanje saobracaja u Beogradu biti znatno bolje i rasterecenije. Primera radi, od stanice "Novi Beograd" do "Karadordevog parka" stizace se za samo šest minuta. Vozovi Beovoza staj .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.