INFOBIRO: Publikacije
Mario Novak, čovjek koji je pregazio Darka Glavana, ubio se skokom pod vlak u Ludbregu

SEEbiz,

VARAŽDIN - Sinoc oko 19.29 sati u Ludbregu se 47-godišnji muškarac bacio pod vlak. Kako neslužbeno doznaje Vecernjak, rijec je o poznatom ludbreškom fotografu Mariu Novaku cije je tijelo prebaceno na odjel Patologije varaždinske bolnice radi obavljanja obdukcije, koju je naložila istražna sutkinja varaždinskog Županijskog suda.

Mario Novak, čovjek koji je pregazio Darka Glavana, ubio se skokom pod vlak u Ludbregu

Autori: SEEbiz redakcija

Protiv Novaka se na varaždinskom sudu vodi sudski postupak jer je skrivio tragicnu prometnu nesrecu. Protiv Novaka se na varaždinskom sudu vodi sudski postupak jer je skrivio tragicnu prometnu nesrecu u kojoj je na slabo osvijetljenom dijelu ceste pregazio poznatog zagrebackog likovnog i glazbenog kriticara Darka Glavana - covjeka koji je svojedobno recenzirao Novakovu fotomonografiju. Novak je, nakon što je svojim terencem usmrtio Glavana zajedno sa svojom pratiljom pobjegao s mjesta nesrece, .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.