INFOBIRO: Publikacije
Sretko Kalinić istražiteljima priznao 35 ubojstava u regiji

SEEbiz,

BEOGRAD - Sretko Kalinic, pripadnik zemunskog klana, priznao je 35 ubojstava. Osim likvidacija pocinjenih u Srbiji, hrvatskoj je policiji otkrio i neka nerasvijetljena ubojstva u regiji. Medutim, ovaj 36-godišnjak ne želi priznati umiješanost u ubojstvo policijskog generala Boška Buhe, piše srbijanski Alo.

Sretko Kalinić istražiteljima priznao 35 ubojstava u regiji

Autori: SEEbiz redakcija

Informacije daje na kapaljku, kako bi ga policija stavila na listu suradnika. Informacije daje na kapaljku, kako bi ga policija stavila na listu suradnika. U Srbiji je osuden na 40-godišnji zatvor zbog Ðindicevog ubistva, pa se tamo ne želi vratiti, a jer je znao previše o zlocinima, pocetkom lipnja bila je planirana i njegova likvidacija, navodi list. Navodno je likvidaciju trebao izvršiti 31-godišnji Miloš Simovic, njegov dotadašnji prijatelj. Na taj nacin sva su ubojstva zemunskog klana treba .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.