INFOBIRO: Publikacije
Porezna uprava blokirala račun Sunčanog Hvara!

SEEbiz,

Je li itko sumnjao da ce odmah nakon što se Hrvatski fond za privatizaciju odlucio na jednostrani raskid ugovora s Orco grupom, na vrata Suncanog Hvara zakucati inspektori svih vrsta? Porezna uprava radi prisilne naplate dugovanja hvarskoj hotelskoj tvrtki Suncani Hvar od petka, 30. srpnja, blokirala je racun, navodi se u obavijesti koju je Uprava Suncanog Hvara danas dostavila Zagrebackoj burzi.

Porezna uprava blokirala račun Sunčanog Hvara!

Autori: SEEbiz redakcija

U Suncanom Hvaru ne otkrivaju o koliko iznosu se radi, samo kažu da vjeruju da ce racun uskoro biti odblokiran. "Unatoc intenzivnim dogovorima oko nacina i dinamike podmirenja obveza koje Suncani Hvar d.d. ZSE:SUNH-R-A ima prema Poreznoj upravi, u petak 30. srpnja u poslijepodnevnim satima je blokiran racun Tvrtke, a radi prisilne naplate dugovanja od strane Porezne uprave. Uprava tvrtke Suncani Hvar d.d.ulaže maksimalne napore u cilju deblokade racuna u najkracem mogucem vremenu i uspostave nes .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.