INFOBIRO: Publikacije
Grupa Petrol u Zadru otvorila svoju 77. benzinsku postaju u Hrvatskoj

SEEbiz,

ZADAR – Današnjim otvaranjem benzinske postaje u Zadru, Grupa Petrol, koja u Hrvatskoj posluje kroz dvije tvrtke, Petrol Hrvatska d.o.o. i Euro-Petrol d.o.o. iz Rijeke, ima u svojoj maloprodajnoj mreži ukupno 77 benzinskih postaja, lociranih na "frekventnim lokacijama u gradovima i na autocestama na podrucju gotovo cijele Hrvatske".

Grupa Petrol u Zadru otvorila svoju 77. benzinsku postaju u Hrvatskoj

Autori: SEEbiz redakcija

Mreža benzinskih postaja s posljednjom otvorenom u Zadru narasla je na ukupno 434 servisa, od toga 313 u Sloveniji, 36 u Bosni i Hercegovini, 3 u Srbiji, 3 na Kosovu te 2 u Crnoj Gori. Kako isticu, to Petrol LJSE:PETG cini drugim naftnim trgovcem na hrvatskom naftnom tržištu. Dodaju da "svoju vodecu ulogu na slovenskom tržištu grupa Petrol kontinuirano potvrduje uspješnim regionalnim širenjem i povezivanjem". Stratešku prisutnost s rastucom mrežom benzinskih postaja, koja je s posljednjom otvore .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.