INFOBIRO: Publikacije
Zagrebačka burza: Iznenađujuće snažan uzlet građevinskog sektora!

SEEbiz,

ZAGREB - 2,6 milijuna kuna prijepodnevne trgovine više je no dvostruko velik promet u odnosu na jucer, no to, uzevši u obzir jucerašnju uspavanku, teško možemo nazvati eksplozijom prometa. Crobex je 0,24 posto u zelenom, na 1.974,39 bodova. Još uvijek nijedna dionica nije dosegnula milijunski promet.

Zagrebačka burza: Iznenađujuće snažan uzlet građevinskog sektora!

Autori: Ivan Hrstic - ivan.hrstic@seebiz.eu

Dobri vjetrovi sa svjetskih tržišta oznacili su barem pauzu u domacim negativnim trendovima. Najtrgovanije trenutno je izdanje Ministarstva financija RHMF-O-203E, dok je medu dionicama na prvom mjestu Hrvatski Telekom ZSE:HT-R-A sa svega 670 tisuca kuna prometa, a cijena je trenutno 0,04 posto u negativnom teritoriju (prosjecna cijena je ipak blago u plusu). Na drugom mjestu je Koncar Elektroindustrija ZSE:KOEI-R-A, koji je uz 365 tisuca kuna prometa podignut 0,01 posto, na 490 kuna. Kao što smo .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.