INFOBIRO: Publikacije
Viadukt nema novca pa odgađa isplatu dividende

SEEbiz,

ZAGREB - Uprava graditeljskog društva Viadukt odlucila je odgoditi isplatu dividende za 2009. godinu, koja je planirana za polovicu kolovoza i to zbog nelikvidnosti društva, stoji u priopcenju objavljenom na Zagrebackoj burzi.Do problema s nelikvidnošcu, kako se navodi, došlo je zbog neplacanja dospjelih obveza od strane investitora u državnom vlasništvu. Priopcenje donosimo u cijelosti.

Viadukt nema novca pa odgađa isplatu dividende

Autori: SEEbiz redakcija

"Predmet: Obavijest dionicarima o odgodi isplate dividende za 2009. godinu Poštovani dionicari, Uprava graditeljskog dionickog društva Viadukt Zagreb, Kranjceviceva 2, ovim putem obavještava dionicare društva da se isplata dividende za 2009. godinu, predvidena za 14. kolovoza 2010. godine, putem Središnjeg klirinškog depozitarnog društva, privremeno odgada zbog nelikvidnosti društva izazvanog neplacanjem dospjelih obveza od strane investitora u državnom vlasništvu. O datumu ispate dividende bit .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.