INFOBIRO: Publikacije
Orco odobrio pozajmicu Sunčanom Hvaru

SEEbiz,

Orco grupa odobrila je pozajmicu Suncanom Hvaru za isplatu placa i operativno poslovanje, javljaju nam iz Suncanog Hvara. No, ocito jop uvijek nema rješenja za prekid blokade racuna kojeg je zbog dugovanja državi naredila Porezna uprava. U Orcou javno pitaju jesu li oni žrtva dnevno-politickih interesa, ali i dalje ne otkrivaju o koliko dugu se radi. Priopcenje donosimo u cijelosti.

Orco odobrio pozajmicu Sunčanom Hvaru

Autori: SEEbiz redakcija

"U ime 346 stalnih zaposlenika tvrtke i više od 2000 dionicara pitamo se da li isti tretman imaju svi porezni dužnici u Hrvatskoj ili je Suncani Hvar ponovno žrtva dnevno-politickih interesa?" "Uprava Suncanog Hvara ZSE:SUNH-R-A jucer je uputila dopis dvama najvecim dionicarima Suncanog Hvara, Hrvatskom fondu za privatizaciju (HFP) i Orco property grupi (Orco grupa), tražeci hitnu financijsku pomoc za podmirenje preostalog duga prema Poreznoj upravi. Naime, unatoc intenzivnim dogovorima oko naci .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.