INFOBIRO: Publikacije
Zagrebačka burza: Mogu li građevinari nastaviti uzlet?

SEEbiz,

ZAGREB - Uzevši u obzir jucerašnju korekciju na europskim burzama i na Wall Streetu, normalno bi bilo ocekivati pojacani oprez i na domacem tržištu, no u uvjetim niske likvidnosti, Zagrebacka burza cesto kao da želi pokazati da živi zasebnim životom i da je svaki ishod jednako moguc, bez obzira na vjetrove sa istoka i zapada.

Zagrebačka burza: Mogu li građevinari nastaviti uzlet?

Autori: Ivan Hrstic - ivan.hrstic@seebiz.eu

Na domacem tržištu profitirali su gradevinari, neocekivano snažnim uzletom,no kod njih smo vec navikli na takve oscilacije i duboke izlete kako u pozitivni, tako i u negativni teritorij. Suncani ponedjeljak na Wall Streetu popratio je tmurni utorak, kad su objavljeni razocaravajuci podaci o osobnoj potrošnji Amerikanaca, koja je toliko slaba da cak i šampioni dnevnih proizvoda kao što je P&G bilježe rezultate ispod ocekivanja. No, cini se da analiticari jucerašnji ishod ipak doživljavaju kao pau .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.