INFOBIRO: Publikacije
Borjanina kuharica: 100 recepata iz političkog i društvenog života

SEEbiz,

MOSTAR - U posljednjem intervju za portal izbori2010.org, Borjana Krišto, kandidatkinja HDZBiH za hrvatskog clana Predsjedništva BiH istaknula je da njezin strateški tim za oblikovanje i provedbu kampanje osmišljava niz inventivnih aktivnosti koji bi trebali njezinu kampanju uciniti modernom. Veli, izmedu ostalog, da ona želi biti pristupacna hrvatskom covjeku i da želi da je biraci i narod žele.

Borjanina kuharica: 100 recepata iz političkog i društvenog života

Autori: SEEbiz redakcija

Kandidatkinja za hrvatskog clana Predsjedništva BiH do sada pokazuje najosmišljeniju kampanju. Portal Izbori2010.org došao je u posjed dokumenta koji nosi naziv „Borjanina kuharica“. Zapravo, kako se navodi, radi se "o ozbiljnom i u detalje razradenom dokumentu „kuharici“ u kojem je navedeno oko sto pojmova iz politickog i društvenog života". Ti "recepti" važan su pojmovnik i vodit ce kandidatkinju HDZ BiH kroz kampanju i debatiranje u kampanji. Medu brojnim pojmovima tre .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.