INFOBIRO: Publikacije
MANS: Ne postoji stvarna spremnost za borbu protiv korupcije

SEEbiz,

PODGORICA - Mreža za afirmaciju nevladinog sektora MANS je u komentarima na Strategiju za borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala koji su juce poslati Evropskoj komisiji, a prethodno dostavljeni Ministarstvu unutrašnjih poslova, istakao da lica koja unutar svoje službe pokušavaju da ukažu na korupciju nijesu zašticena na adekvatan nacin.

MANS: Ne postoji stvarna spremnost za borbu protiv korupcije

Autori: SEEbiz redakcija

"Iako su u demokratskim zemljama insajderi prepoznati kao najbolji i najvrijedniji izvori podataka za sankcionisanje korupcije, komentari MANS-a, koji ukazuju na potrebu za njihovom boljom zaštitom, nijesu ukljuceni u Strategiju. Ovo je još jedan pokazatelj da ne postoji stvarna spremnost za borbu protiv korupcije i zaštitu onih koji je prijavljuju i da se nastavlja sa fingiranjem reformi u ovoj oblasti – kroz koje nece moci da se obezbijede konkretni rezultati potrebni za napredak Crne Go .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.